Vaše data jsou u nás jako v bavlnce


A vy se o nic nemusíte obávat. Vaše osobní údaje jsou velmi citlivé informace a podle toho je s nimi u nás ve firmě také nakládáno. Prosíme, přečtěte si, jak k Vašim datům přistupujeme, a v případě nejasností, nebo konkrétních požadavků nás kontaktujte.


Správce osobních údajů

Profisolv s.r.o.
U Hřiště 647
69617 Dolní Bojanovice
IČO 06635482
DIČ CZ06635482

Tel.: 776554003
Email: info[@]profisolv.com

Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů

Petr Přibil
Tel.: 776554003 (8.00-17.00)
Email: info[@]profisolv.com


Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

- vyřízení Vaší poptávky
- vyřízení Vaší objednávky

- vyřízení Vaší reklamace
- zodpovězení Vašich dotazů na našem kontaktním mailu nebo telefonu

Pro fyzické osoby neprovádíme cílené obchodní nabídky ani žádné marketingové akce, vyjma příspěvků na sociálních sítích (Facebook, LinkedIn, YouTube), kde se můžete, ke se můžete k jejich zobrazování kdykoliv přihlásit nebo odhlásit.

Veškerá kontaktní data jsou uchovávána v šifrovaném cloudovém úložišti Salesforce. Obchodní dokumenty (poptávky, nabídky, objednávky, reklamace, emailová komunikace) jsou uchovávány a zálohovány na zašifrovaných zařízeních, ke kterým nemá přístup jednak nikdo mimo firmu, ale i nikdo nepoučený o zásadách bezpečnosti a ochrany dat.

K cíleným nabídkám zboží a služeb právním osobám - firmám - používáme pouze Vámi prezentované a veřejně dostupné kontaktní informace (kontaktní adresa, telefon, email). Neveřejná kontaktní data, která od Vás s Vaším svolením obdržíme (jméno, konkrétní pozice, přímý email, přímý telefon) ale potom chráníme stejně jako k data fyzických osob (cloud, šifrovaná zařízení, nepředávání třetím osobám vyjma partnerů níže).


Rozsah zpracovávaných údajů


Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.


- Jméno, příjmení
- Adresa pro zasílání objednaného zboží
- Fakturační adresa
- Telefonní číslo
- E-mailová adresa
- Historie nákupů


Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje sami nikdy nikomu jinému nepředáme. I pokud bychom Vás chtěli požádat o referenci, nabídnout pomoc od našeho partnera nebo doporučit Vaše výrobky či služby jiným klientům, nikdy to neuděláme bez Vašeho výslovného předchozího psaného souhlasu. Nevytváříme žádné hromadné emaily - veškerá komunikace je přesně cílená a relevantní.

Pro splnění našich závazků vůči Vám někdy musíme někdy použít kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.


Název Země Účel zpracování
Google US Analýza chování na webu, návštěvnost stránek
Salesforce US Cloudové šifrované úložiště kontaktních informací, historie komunikace
Česká Pošta CZ Přeprava, doručování, vyzvedávání a reklamace zásilek
Solitea ČR CZ Fakturace



Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování. V některých případech je ochraně osobních dat nadřazena platnost jiných zákonů (například daňové zákony)


Účel zpracování Doba uložení osobních údajů
Vyřízení objednávky Maximálně 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven
Vyřízení reklamace Maximálně  5 let od vyřízení reklamace
Dotaz (mail, tel.) Do vyřešení dotazu, ale maximálně 2 měsíce od jeho vznesení


Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače, abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.


Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies.


Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde.



Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:


- získat opis vašich osobních údajů – napište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,
- opravit vaše osobní údaje
- vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
- omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,
- odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
- vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů
- podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)


Profilování a automatizované zpracování


Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.



Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:


NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017


Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017